Η Εταιρεία

Η  Ν. Σταφυλοπάτης Α.Ε. έχοντας συμπληρώσει  40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οίκους έχοντας καταστήσει το όνομα της συνώνυμο τόσο της ποιότητας και της ασφάλειας όσο και του σεβασμού στις ανάγκες του πελάτη πριν και μετά την πώληση.

Ανυψωτικά Μηχανήματα για κάθε Χρήση!

Στόχος μας, η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας σας με πρώτη μας προτεραιότητα την ασφάλεια .

Ανυψωτικά Μηχανήματα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Περονοφόρα, καλαθοφόρα , εξέδρες εργασίας, , γερανοί, γερανογέφυρες, βαρούλκα,αναβατόρια, παλάγκα,παλετοφόρα , υδραυλικές πόρτες, , ασύρματα χειριστήρια, είναι μερικά μόνο από τα είδη που ο υποψήφιος πελάτης μπορεί σε συνεργασία με τους έμπειρους συμβούλους μας να  δοκιμάσει στις εγκαταστάσεις μας, κάνοντας την πιο σίγουρη επιλογή ανάμεσα σε πιστοποιημένα προϊόντα .

Οι υπηρεσίες μας όμως δεν σταματούν στην πώληση.Στόχος μας η ξένοιαστη χρήση ! Η πλειοψηφία των πελατών μας δεν μας εμπιστεύεται μόνο για μια φορά και αυτό δεν είναι τυχαίο….Είμαστε δίπλα σας προκειμένου να είστε σίγουροι ότι το μηχάνημα σας θα παραμείνει αντάξιο των προσδοκιών σας.Συζητάμε μαζί σας και σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις τακτικής και έκτακτης τεχνικής υποστήριξης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 16.000m2 με έδρα στην Αθήνα, Λένορμαν 68 & Παλαμηδίου, υποκατάστημα στην Λ. Αθηνών 8-10 & Κηφισού στο Περιστέρι και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη στο 6ο χλμ ΕΟ Θεσσαλονικής Κατερίνης. Το κεντρικό συνεργείο και το κέντρο διανομής της εταιρίας βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο 10.000m2 στο Σχηματάρι Βοιωτίας.